LADDERLIFT HUREN

Snel en Goedkoop

Het huren van onze meubellift is uiterst eenvoudig. Selecteer gewoon een tijd bij ons en we komen naar uw locatie en zetten onze meubellift op. Eenmaal opgezet (dit duurt een paar minuten), hijsen we al uw kostbare meubels naar uw flat. Boven kunnen we hem uitladen en dan gaan we op weg!

Er zijn veel redenen om interesse te tonen in het huren van een meubellift. Toegangsproblemen zijn meestal het populairst en onze takels worden door veel industrie├źn en door particulieren gebruikt.

Verhuisbedrijven zijn een populaire klant van Antwerpen Ladderlift, maar ook meubelleveranciers en dakbeplantingsbedrijven. We leveren ook takels aan telecomaannemers die een hoge toegang tot masten enz. nodig hebben. Ook airconditioninginstallateurs, renovatiebedrijven, kantoorinstallateurs en witgoedleveranciers staan op onze klantenlijst.

Met jarenlange ervaring in de hijsindustrie, is Antwerpen Ladderlift het nummer 1 verhuisbedrijf van meubelliften in Antwerpen dat meubelliften levert voor hoge, moeilijk bereikbare verhuizingen en nog veel meer.